![]() |
![]() |
![]() |
Italiaans eten bestaat niet, zeggen kenners. Elke regio van Italie kent zijn eigen keuken en de beste keuken is die van "mamma". De echtgenote van mijn vader kan bijvoorbeeld met trots vertellen dat haar Pugliese restaurant bij Milaan kon draaien op klanten afkomstig uit het Zuiden en het grootste compliment was dat het smaakte zoals thuis. Wat in alle gevallen kenmerkend is voor Italiaans eten is de eenvoudige samenstelling met mooie ingrediënten. Een kenmerk van alle Italianen (die wij kennen) is dat zij uren kunnen praten over eten. En dat doen wij hier eigenlijk ook: praten en lezen over lekker eten... smaakvolle recepten en andere reacties zijn welkom via info@vakantieinitalie.eu
Van een aantal gerechten die we voor onze gasten koken, kun je hier de recepten vinden of de PDF gratis downloaden: recepten juni 2012/1
Anti pasti: | |
Primo piatti: | |
Secondo piatti: | |
Dolci: | |
Drankjes: | |
Pizza: |
|
Op de afbeelding ziet u Bacchus zoals Caravaggio hem heeft uitgebeeld. |